021/774-388 msafarik@slovan.co.rs

O nama

Radujemo se što ćemo vas ugostiti

 

Uživajte u toploj i opuštajućoj atmosferi našeg restorana
smeštenog u srce Vojvodine…

Spremni smo za širok spektar proslava, od velikih kao što su svadbe, maturske večeri, do potpuno privatnih porodičnih opcija za ručavanje….

 

 

 

 

O nama

 

 

 

 

 

 

Tu smo da vam ugodimo

Business club

Naš i vaš restoran Business club raspolaže raskošnim, toplim i pitomim enterijerom u kome svaki detalj zrači pravom kućnom toplinom. Originalni sadržaji i ponuda, besprekorna usluga i pozitivna energija nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Business club ima raznovrsnu i prvoklasnu domaću slovačku kuhinju u kojoj dominiraju originalna predjela i raznovrsna kuvana jela, riblji specijaliteti kao i svi specijaliteti sa roštilja. Poštujemo kulinarsko nasledje regiona, negujući autentičnost ovog kraja a istovremeno nudimo i internacionalnu kuhinju na naš način.

Restoran Bussines club se nalazi u Selenči 50-tak kilometara severozapadno od Novog Sada, na pola puta između Novog Sada i Sombora. Restoran se nalazi u neposrednoj blizini poznatih lovišta podunavskog reona, Plavna i Risotvača, i u blizini bogatih ribolovnih terena. U blizini Selenče nalazi se Bač, mesto sa srednjovekovnim istorijskim spomenicima

Business Club je tu da zadovolji vaše gastronomske želje, pruži vam nezaboravne trenutke i ostavi trag u vašem sećanju.

U brojevima

Business Club 

Mesta kapaciteta

mesta u sali za ručavanje

kreveta smeštajnog kapaciteta

mesta u letnjoj bašti

Radno vreme

PONEDELJAK – SUBOTA
8:00 – 24:00

NEDELJA
9:00 – 24:00

Kontaktirajte nas

email: msafarik@slovan.co.rs

Tel: 021/774-388

Posetite nas

Maršala Tita 102

Selenča; Bač