O Restoranu

Naš i vaš restoran Business club raspolaže raskošnim, toplim i pitomim enterijerom u kome svaki detalj zrači pravom kućnom toplinom. Originalni sadržaji i ponuda, besprekorna usluga i pozitivna energija nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Business club ima raznovrsnu i prvoklasnu domaću slovačku kuhinju u kojoj dominiraju originalna predjela i raznovrsna kuvana jela, riblji specijaliteti kao i svi specijaliteti sa roštilja.

Naš restoran je veoma pogodan i za organizovanje poslovnih ručkova, promocija, koktela, romantičnih večera, rođendanskih proslava i svatova. U svojoj ponudi restoran Bussines Club ima veliki izbor jela i poslastica, od klasične domaće kuhinje do internacionalnih specijaliteta raznovrsnih alkoholnih i bezalkoholnih pića i bogatu vinoteku. Restoran Bussines Club spada u restorane prve kategorije sa 4 zvezdice, klimatizovan, otmenog enterijera.

Kapacitet restorana je približno 250 mesta, sa 100 mesta u okviru sale za ručavanje, 20 mesta u separeu, 30 mesta u caffe baru i 50 mesta u letnjoj bašti. U celom restoranu je omogućen besplatan pristup bežičnom internetu.
Restoran Bussines club se nalazi u Selenči 50-tak kilometara severozapadno od Novog Sada, na pola puta između Novog Sada i Sombora. Restoran se nalazi u neposrednoj blizini poznatih lovišta podunavskog reona, Plavna i Risotvača, i u blizini bogatih ribolovnih terena. U blizini Selenče nalazi se Bač, mesto sa srednjovekovnim istorijskim spomenicima. Pogledajte interaktivnu mapu sa zanimljivim lokacijama u okolini restorana.

Kako restoran izgleda možete se uveriti i iz prve ruke pomoću naše virtualne ture restorana.
Očekujemo Vas.